Makkaratikun sormisuojus

Itse olen sellainen ihminen joka rakastaa käydä luonnossa kävelemässä, uimassa, juoksemassa ja ennen kaikkea grillaamassa. Olen addiktoitunut savun tuoksuun ja välillä tuleekin sanomista, kun näytän ja tuoksun nokikolarilta. Olenkin miettinyt Sunin Piippusudit Oy perustamista, mutta ensin on saatava tämä blogi tuottamaan riihikuivaa. Tämän päivän keksinnöllä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä savupiippujen kanssa, mutta grillaamisen kanssa sitäkin enemmän. Ideani pelastaa näpit ja tekee ruuan grillaamisesta taas kerran miellyttävän kokemuksen!

Ideani

Ideani on todella simppeli, mutta samalla eräilyä todella paljon helpottava. Liian moni nuori ja vanha on polttanut sormensa paistaessaan makkaraa, kun kuuluisa ”joku” on heittänyt nuotioon aivan liian paljon puita, tai sitten makkaratikkua ei ole osattu valita oikein. Onneksi keksintöni ROIHUN KARKOTIN tekee grillaamisesta helppoa tilanteessa kuin tilanteessa. Roihun karkotin on pieni lisäosa, joka kiinnitetään makkaratikun päätyyn. Sillä ei ole väliä, onko makkaratikku naapurin puusta katkottu oksa vai Partioaitasta ostettu 30 € eliittitikku omalla nimikirjoituksella.  Suojain toimii siten, että se estää kuumuuden tulemasta sormillesi samalla, kun suojain lämmittää makkaraa tai muuta grillattavaa myös nuotiosta poispäin olevalta puolelta! ”NEROKASTA” sanoisi Snellman, kun hän lukisi kirjoitustani. Eikä herra Snellman väärässä ole, koska ainakin itse olisin tarvinnut tätä keksintöä jo ajat sitten, mutta nyt se on myöhäistä, koska olen menettänyt tuntoni rystysten alapuolelta. Syy, miksi tunto on kadonnut, johtuu joko  konttorityöstä ja laiskasta venyytelystä tai kaikista todennäköisimmoin siitä, että olen kärventänyt sormeni liian monesti.

 

Keksintöni ansiosta grillaamisen suosio kasvaisi räjähdysmäisesti, koska ihmiset voisivat taas viettää aikaa nuotion äärellä ilman huolta siitä, että naama ja sormet ovat jatkuvasti tulessa. Lisäksi Atria ja muut makkaranvalmistajat voisivat lähettää minulle kyllä kiitoskirjeen, kun kaupan hyllyt ovat tyhjinä jatkuvasti. Tämä tietenkään ei tarkoittaisi hyviä aikoja possuille ja muille eläimille, mutta kasvava makkaroiden kysyntä pakottaisi lihanjalostajat tekemään myös vaihtoehtoisia makkaroita, jotta kysyntään saadaan vastattua.

 

Idean haittapuoli

Ideallani olisi myös karmea haittapuoli ja se olisi jo valmiiksi täyteen tupattujen grillaus ja ulkoilualueiden täyttyminen entisestään. Itse ainakin haluan mennä luotoon rauhoittumaan, mutta se on kovin vaikeaa, jos paikalla on jatkuvasti puoli Suomea. Se onkin suurin syy miksi ”Roihun Karkotin” ei löydy lähimmästä sekatavara myymälästä. Onneksi minulla on idealistalla myös ihmiset karkottava hyttysuihke ja muita karkotin keksintöjä, mutta niistä lisää myöhemmin. Jos joku kuitenkin haluaa täyttää taskunsa rahalla, on tämä tuote todella helppo valmistaa ja vielä helpompi patentoida – Tartu siis toimeen!

Loppusanat

Taas saatiin yksi laadukas keksintö vuodelle 2021 ja nyt ollaan vasta Tammikuussa! Jos Ilta-Sanomat tekisi artikkelin blogistani, niin olen varma että joku hullu tiedemies tai renkaankeksijä alkaisi toteuttamaan ideoitani ja hän olisi kohta kädenväännössä maailman rikkaimpien ihmisten kanssa. Tesla, Amazon, Apple, Google ja muut olkaa varuillanne!

Kiitos lukemisesta ja ensikertaan!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *