Päivitysideoita arkeen

Pönttö Puhtaaksi

Viimeisestä blogikirjoituksesta on ties kuinka kauan. Älkää fanit ja muut ihailijat pelätkö olen kunnossa. Ainoa syy blogini hetkelliseen hiljentymiseen on talvi ja pimeyden tuoma laiskuus syndrooma. Aina ei jaksa kirjoittaa, koska tästähän siis ei saa palkkaa, vaikka niin monet ovat luulleet. Välillä on siis keskityttävä asioihin, jotka tuovat leivän pöytään. Tänään inspiraation siemen kuitenkin iski ja töistä saamani sormeni rakkulat olivat sopivasti parantuneet. 

 

WC harja nyt

Tylsä, tunteeton ja epäkäytännöllinen

Uusi WC harja 2.0

Laadukas, hauska, toimiva, ergonominen ja kaikin puolin parempi!

Ideani

Monet kodin laitteet ja siivousvälineet vaatisivat päivitystä 2020 luvulle. Monet laitteet ovat pysyneet samanlaisina vuosisatoja vailla minkäänlaista muutosta. Esimerkiksi vessaharja on aika simppeli vekotin, joka on pysynyt samana todella kauan. Pieni päivitys tähän tuotteeseen syrjäyttäisi kaikki kilpailijat. Mietin ainakin itse sellaista patenttia, että vessaharjan sisällä olisi samanlainen säiliö, kuin saippuapurkissa ja nappia painamalla wc:n puhdistusaine tulisi ulos pienistä rei’istä. Helppoa ja mukavaa eikö.

Tulevaisuuden vessaharjassa on kuitenkin myös toinen todella upea ominaisuus nimittäin moppikuivaus momentti vimpain. Nimi on vaikea lausua, mutta käyttö on TV shop tasoa eli todella helppoa ja nopeaa. Tämä nimihirviö toimisi siis siten, että pientä vipua vetämällä WC harjaan liitetty muovihärpäke kuivaisi WC harjan karvat.

Käyttäjän ei tarvitse enää koskaan laittaa paskaista ja märkää harjaa takaisin telineeseen. Tämä on yksi helppo esimerkki siitä, kuinka normaaleja arjen vimpaimia voi helposti päivittää 2020 luvulle. Tämä idea on ensiviikolla Tokmannin uutuushyllyllä ja odotan jo sitä päivää, että kauppias yrittää tyrkyttää minulle tätä Telkkarissa tai kotiovellani. 

Loppusanat

Tämä vuosi on pyhitetty taas kerran uusille ideoille. Mikäli sinulla on ideoita, laitathan ne osoitteeseen suni.johannesmail.com. Minulla on ainakin 20 ideaa vielä piipussa ja laittelen niitä tänne aina silloin tällöin. Takaan, että ideoista noin puolet on keksitty ja puolet ovat valmiiksi jo konkurssikypsiä. Kiitos lukemisesta!

 

Kiitos lukemisesta!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *