Matkalaukkuun talvirenkaat

Olin vuodenvaihteessa ylläksellä laskettelemassa ja tein amatöörimäisen virheen eli pakkasin kaikki tarvarani matkalaukkuun vaikka tiesin edessä olevan rutkasti kävelyä korkeassa hangessa. 2 kilometrin tarpomisen ja kolmen tyhjennetyn vesipullon jälkeen aloin miettiä, miksi en ottanut rinkkaa mukaan, koska matkalaukkuni rimpulat renkaat olivat jumittuneet kaiken luken, hiekoitushiekan ja jään seurauksena. Taas minulla välähti, kun olin epätoivon partaalla, koska kävelyä oli siis vielä 3 kilometriä jäljellä enkä osannut varautua 10 litran vesikanisterilla.

Idea

Ideani on isoilla talvirenkailla varustettu matkalaukku. Isot renkaat toimivat paljon paremmin joka maastossa. Uskon, että matkalaukkujen suunnittelijat eivät ole tajunneet sitä, että lentokentän jälkeenkin voi jotua kävelemään ainakin jonkun matkaa, jos on hölmöllä tavalla säästäväinen eikä halua tuhlata rahaa taxin tapaiseen mukavuuteen. Enää kenenkäämn ei tarvitsisi kokea sitä tuskaa, kun raahaat isoa laatikkoa rättiväsyneenä keskellä paukkupakkasia. Itse haluan ainakin lomallani nautiskella ja ainoa hiki saa tulla saunassa, kuumassa auringossa tai urheillessa. 

Isorenkainen matkalaukku toisi erinomaisesti niin hiekassa, kuin syvässä lumihangessakin. Rimpula renkaiset matkalaukut ovat kaikki kohta super alennusmyynneissä tai ensikesän juhannuskokossa, kun ihmiset ovat löytäneet huomattavasti matkustajaystävällisemmän vaihtoehdon.

Jatkojalostus

Isoissa renkaissa voisi olla pieni moottori, jonka kaasu löytyisi vetokahvasta. Kuinka mukava olisi laittaa heti lentokentällä sukset tai rullaluistimet jalkaan ja kaahailla oman matkalaukun avulla kohti hotellia. Vauhti ei tietenkään olisi mitään päätä huimaavaa, koska en halua kontolleni humalaisia turisteja, jotka ovat ajaneet kolarin omalla matkalaukullaa, koska lentokoneessa ilmainen juomatarjoilu on otettu liian vakavasti. Toki voisihan matkalaukkuun kehittää jonkin alkolukon tai muutenkin turvasysteemin.

Loppusanat

Ensimmäinen idea vuodelle 2021 on valmis. Tässä on todellista potentiaalia nousta matkalaukkuyhtiöiden piikkipaikalle. Suosittelen aloittamaan suunnittelun heti, koska idealle on todella paljon kysyntää.

 

Hyvää uutta vuotta!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *