Grillikota 2.0

Mukavuus uudelle tasolle

Olin ystäväni mökillä, mikä oli tottakai upea, unohtumaton ja vielä vanhuuden vuosinakin lämmittäväkin muisto. Erinomaisen mökistä teki se, että siellä oli grillikota! Paremmin tunnettu nimillä ”kasino” ja ”tunnelmantiivistin”. Grillikodassa oli mielettömän mukava istuskella, koska se oli lasitettu ja puuta oli poltettavana pienen metsän verran. Parin ideapirtelön jälkeen kehitysehdotuksia alkoi kuitenkin tulla niin paljon, että insinööreillä riittäisi töitä vuosiksi. Koostin tähän parhaimmat ideat, jotka keksimme ystävien kanssa!

Ideani

Kaksi ideaa oli ehdottomasti ylitse muiden! Ensimmäinen idea oli jo täyskaato. Idea oli nimittäin pyörivä pöytätaso, joka mullistaa grillikodan historian. Idea ratkaisee useita ongelmia, jotka iso koko grillikodan ympyröivä pöytä tuottaa. Pyörivä pöytä mahdollistaa sen, että esimerkiksi tarjoiltavat ruuat, juomat ja muut tarvikkeet saa kätevästi pyöräytettyä toiselle puolelle kotaa. Pöytä ei kuitenkaan pyörisi kokonaan vaan vain ulkokehä pyörisi, jotta omat juomat ja ruuat eivät vahingossa päätyisi vieressä istuvan kaverin nenän eteen. Pyörivän tason ansiosta kodassa ei tarvitse enää kurotella kättä nuotion läpi, jotta saisi makkaraan sinappia vaan jokainen kodan asukki voisi ottaa mahdollisimman mukavan asennon ja nauttia kodan tuomasta tunnelmasta ja tuoksuista nii kauan kuin puita riittää! 

Toinen idea tekee grillikodassa istumisen mahdolliseksi syksyllä ja talvella. Parannusidea on savupiipun hormeihin kiinnitettävät propellit, jotka kierrättäisivät lämmintä ilmaa ympäri kotaa. Tämän keksinnön avulla lämmin ilma ei viihtyisi vain katonrajassa, vaan kodassa istuskelvat saisivat nauttia lähes etelän lämmöstä kovimmillakin talvipakkasilla!

Loppusanat

K-Rauta ja muut laudoista ja nauloista kiinnostuneet yritykset laittavat varmasti tämän idean kehittämiseen älykkäimmät ja innovatiivisimmat työntekijänsä! Mikäli pohjapiirroksille ja kahdelle salaiselle lisäidealle on tarvetta, niin ottakeehan yhteyttä!

Keksintöjä tulee kuin sieniä sateella. Katsotaan koska seuraava kirjoitus muutetaan rahaksi! Kiitos lukemisesta.

1 kommentti

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *